YouTube source

Nella Kharisma - Alon Alon Wae [OFFICIAL]

| 03:57 97,213,155

Lirik:

Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
Nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

Wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
Wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
Wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
Wes tiwas kejeron kadung kependem njero dodoku

Wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
Senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
Tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
Mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang

Kabur kanginan tresnamu mabur ilang
Semono tresnomu biyen tak gadang-gadang
Ngempet loroku, ra ngiro kandas tresnoku
Mending aku sing lungo alon alon kowe tak lalekno

Ibarat tresnoku gede koyo ombak sing nabrak karang
Nanging atimu koyo watu iku kasunyatan

Wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
Wes tiwas kejeron loro ono njero atiku
Wes alon alon wae tak lalekne kabeh critamu
Wes tiwas kejeron, kadung kependem njero dodoku

Wes tak lilakne kabeh ben dadi kenangan
Senadyan abot mergo sing tak gadang jebol wes ilang
Tiwas nambah kejeron mergo aku kelangan
Mending tak lilakne awakmu sing tak sayang
Tresnomu ben ambyar ilang


Dengarkan MP3 Nella Kharisma - Alon Alon Wae [OFFICIAL] kecepatan tinggi - Musik Indonesia - Website, Download lagu gratis terbaru Download lagu Mp3 Nella Kharisma - Alon Alon Wae [OFFICIAL] terbaik - Download Lagu Gratis - di sini, download music terima kasih telah mengunjungi website LaguSpeed.Com Download Lagu Mp3 Free Nella Kharisma - Alon Alon Wae [OFFICIAL] Gratis di Gudang Lagu Mp3 LaguSpeed.Com