YouTube source

Via Vallen - Pamer Bojo

| 05:06 80,134,056

Lirik:

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku


Via Vallen - Pamer Bojo download musik lebih cepat - Download Lagu Terbaru - di LaguSpeed.Com, Dengarkan download lagu terpanas Indonesia Download Lagu gratis Via Vallen - Pamer Bojo - Mp3 Free Download - di Website, Mendengarkan musik online terbaik Download Lagu Terbaru Gratis, unduh Via Vallen - Pamer Bojo mp3 di LaguSpeed.Com