YouTube source

Rika Rafika "Cimata Cinta"

| 06:38 96,438,604

Lirik:

Mega hideung nu alum semu nu nguyung
Langit angkeub hideung
Taya bengras deui..
Duuuh gusti,, kanyeuri teu euih euih...
Cipanon kacinta,, maseuhan
Teu kendat ra,at..

Pasusubuh ngaririncik hujan leutik..
Lir mareungan ceurik
Ati nu keur gering..
Duuh... geulis kanyeuri teu euih-euih
Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

Na iraha langit ca,ang
Na iraha anjeun datang
Na iraha langit ca,ang
Na iraha bagja dataaang....

Rasa ka asih teu leungit-leungit
Rasa kasono hese pohona
Rasa kameulang teu ilang-ilang
Rasa kacinta ngamuara jero dada...

Mega hideung nu alum semu nu nguyung
Langit angkeub,, hideung
Taya bengras deui..
Duuuh,, gusti kanyeuri teu euih euih..
Cipanon kacinta maseuhan
Teu kendat ra,aaat..

Na iraha langit ca,ang
Na iraha anjeun datang
Na iraha langit ca,ang
Na iraha bagja datang

Rasa ka asih teu leungit-leungit
Rasa kasono hese pohona
Rasa kameulang teu ilang-ilang
Rasa kacinta ngamuara jero dadaa.


Download musik Rika Rafika "Cimata Cinta" gratis terbaik - Lirik Lagu, download lagu kecepatan tinggi berkat website LaguSpeed.Com Download Lagu Gratis download Rika Rafika "Cimata Cinta" mp3 gratis di LaguSpeed.Com Download lagu tercepat Rika Rafika "Cimata Cinta" - Download Lagu Gratis - di Website, Dengarkan mp3 Indonexia atau dan tercepat