YouTube source

Lirik Lagu Lungaku - Guyon Waton

| 05:57 25,416,532

Lirik:

Ademe angin wengi
Ra mampu nambani panase ning ati

Atiku mbok gawe loro
Amergo kuciwo tresnomu mbok paro

Ora nyongko kowe tego tenan
Ngelarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni
Karepe atimu

Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah
Lan disepelekke

Ora nyongko kowe tego tenan
Ngelarani aku sing njogo tenanan

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Pancene aku sing kleru
Ra iso ngerteni
Karepe atimu

Nasibe wong ora nduwe
Onone mung ngalah
Lan disepelekke

Sampai nanti kumemilih pergi
Pasti kelak kau mengerti
Besar cinta yang telah kuberi

Tak sampai hati untuk rela
Karena cinta yang telah ada
Kau hancurkan dengan tega
Dan berbagi hati dengan dia

Aku lungo ora mergo tego
Nanging aku wes njogo
Lan wes upoyo ben ra sio – sio

Meski akhire koyo ngene
Aku milih mlaku dewe
Mugo bener pilihanku
Wes ikhlas lan lilakno lungaku

Wes ikhlas lan lilakno lungaku
Wes ikhlas lan lilakno...
Lungaku...


Mendengarkan musik Lirik lagu Lungaku - Guyon Waton - Download Lagu 4shared Mp3 - Website LaguSpeed.Com, Download musik Indonesia mendengarkan musik-senang bersama LaguSpeed.Com Download Lagu download Lirik lagu Lungaku - Guyon Waton mp3 di LaguSpeed.Com Lagu Lirik lagu Lungaku - Guyon Waton mp3 terbaik Indonesia - Download Lagu - Website, download lagu gratis mp3, download mp3 di Website