YouTube source

Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL]

| 04:58 35,291,611

Lirik:

Suoro angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake
Sliramu sing tak tresnani
Pengen nangis
Ngetokke eluh ning pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono mimpi
Ngalemo.
Ngalem ning aku
Ben ra adem
Kesiram udan ing ndalu

Banyu langit sing ono
Duwur kayangan
Watu gedhe
Kelingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran

Setyo janji
Seprene tansah kelingan
Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu swaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing nang langgran wonosari yogyokarto

Janjine...
Lungane ra nganti suwe-suwe
Pamit esuk
Lungane ra nganti sore

Janjine
Lungane ranganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni saktekane
Udan grimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra gareng ngekep janji
Ora lamis
Gedene gon ku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali
Ademe gunung merapi purbo

Melu krungu
Kowe ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Seng neng langgran
Wonosari yogyokarto
Janjine
lungane ra nganti suwe-suwe

Pamet isuk
Lungane ra nganti sore

Janjine
Lungo ra nganti semene suwene

Nganti kapan
Tak enteni sak tekane...


Gudang Lagu Baru download Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL] mp3 gratis di LaguSpeed.Com Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL] download musik lebih cepat - Download Free Music - di Website, Dengarkan download lagu terpanas Indonesia Mendengarkan Mp3 Music Didi Kempot - Banyu Langit [OFFICIAL] kecepatan tinggi- Download Lagu - di LaguSpeed.Com