YouTube source

ᴴᴰ IWAK PEDA - RANGDA JAMAN NOW - SUSY ARZETTY 2018 ✔

| 04:58 23,971,097

Lirik:

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula...

Sun arep nunggu
Arep nungguni sapa
Sing tek tunggu bli balik ning kula...
Sayange...kanggo wong lian
Demene...kanggo wong lian

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula,,,

Sun arep nunggu
Arep nungguni sapa
Sing tek tunggu bli balik ning kula...
Sayange... kanggo wong lian
Demene.. kanggo wong lian

Mungkin sun salah jatuh cinta
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari..
Najan bli jodoh
Emong sun luruh ganti..

Ibarat wit gedang
Nggantung ning kali
Wong due jatung
Bli due ati...

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula,,,

Sun arep nunggu
Arep nungguni sapa
Sing tek tunggu bli balik ning kula...
Sayange... kanggo wong lian
Demene.. kanggo wong lian

Mungkin sun salah jatuh cinta
Ndemeni lanang sing wis bli due rasa..

Demen bli mungkin bisa mari..
Najan bli jodoh
Emong sun luruh ganti..

Ibarat wit gedang
Nggantung ning kali
Wong due jatung
Bli due ati...

Sun arep kangen
Arep kangen ning sapa
Sing tek kangeni
Bli kangen ning kula,,,

Sun arep nunggu
Arep nungguni sapa
Sing tek tunggu bli balik ning kula...
Sampean mungkin wis klalen
Sing demen kula ngawine wong sejen


Download kualitas lagu ᴴᴰ IWAK PEDA - RANGDA JAMAN NOW - SUSY ARZETTY 2018 ✔ - Download Lagu Mp3 - di LaguSpeed.Com, download lagu berkualitas tinggi Download lagu MP3 ᴴᴰ IWAK PEDA - RANGDA JAMAN NOW - SUSY ARZETTY 2018 ✔ kecepatan tinggi - Music Mp3 - di Website, Gudang lagu Indonexia terbaru Mp3 Musik Indonesia ᴴᴰ IWAK PEDA - RANGDA JAMAN NOW - SUSY ARZETTY 2018 ✔ Download Lagu Mp3 di Download Lagu Mp3 - LaguSpeed.Com