YouTube source

Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)

| 05:03 7,502,461

Lirik:

Wis nasipe kudu koyo ngene
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
Seneng muring omongane sengak
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

Sakbendino rasane ora karuan
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
Nanging piye maneh
atiku wes kadung tresno
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

---

Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

Yen wes ngono aku mung biso meneng
Tak jelasno malah___
mung gawe kowe sepaneng
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
rumongso wes paling pinter

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

---

Ibarate dele sing uwis dadi tempe
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
Abote nduwe bojo sing galak
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
Senajane galak.....
bojoku pancen sing bagus dewe

Kuat dilakoni
Nek rakuat ditinggal ngopi
Tetep cintak, Senajan bojoku galak

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene

Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
Yo wis ben, sing omongane sengak
Seneng gawe aku susah
Nanging aku wegah pisah

Tak tompo, nganggo tulus ing ati
Tak trimo, sliramu tekan saiki
Mungkin wis dadi jodone
Snajan kahanane koyo ngene


Download baru Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) - Download Lagu - di Website, Download lagu mp3 terbaik di Website Download lagu terbaru Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video), Gudang lagu Mp3 gratis - Download Lagu Mp3 - Download lagu gratis, Gudang lagu Mp3 gratis Indonesia terbaru - LaguSpeed.Com Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) pemain baru - Mp3 Music Download - Website LaguSpeed.Com, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi