YouTube source

Ilux - Mundur Alon Alon

| 04:24 9,210,655

Lirik:

Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae…

Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di golek'i pas atimu perih
Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro…

Aku ngalah dudu mergo aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo tresnoku wes ilang
Nanging aku iki ngerteni
Yen dirimu lebih sayang arek kae…

Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di golek'i pas atimu perih
Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro…

Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung di golek'i pas atimu perih
Aku mundur alon-alon
Mergo sadar aku sopo
Mung dibutuhno pas atimu loro…


Download Lagu Terbaru Indonesia free download Ilux - Mundur Alon Alon mp3 di LaguSpeed.Com Download musik mp3 Ilux - Mundur Alon Alon kualitas tinggi - Download Mp3 - di Website, download lagu gratis sangat cepat Mendengarkan lagu Ilux - Mundur Alon Alon terbaru - Download Lagu Gratis - Website LaguSpeed.Com, Download musik melihat Anda di website LaguSpeed.Com