YouTube source

Lintang Ati - Safira Inema Cover Jaranan (Official Music Video)

| 02:46 42,862,163

Lirik:

Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu
Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi
Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang
Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku
Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresnani tego ninggalake aku
Suwung jeroning uripku yen ora ono sliramu
Sumilire angin tansah ndudut kalbu
Roso kang tak empet agawe loro dadaku
Liwat tembang kangen mugo biso dadi tombo
Tombo kangen iki nandang wuyung rino wengi
Liwat tembang kangen aku titip tresno
Opo pancen sliramu uwis ora kroso
Liwat tembang kangen aku titip sayang
Tresnaku mring sliramu ora biso ilang
Opo lali opo pancen wis ra ngerti
Sak tenane aku mung tansah setyo ngenteni
Ngenteni baline endah manise esemmu
Liwat tembang kangen iki wujud katresnanku


Free Download mp3, Lintang Ati - Safira Inema Cover Jaranan (Official Music Video) di Musik - LaguSpeed.Com Lintang Ati - Safira Inema Cover Jaranan (Official Music Video) pemain baru - Lagu Indonesia Terbaru - Website, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi Mendengarkan musik terbarunya Lintang Ati - Safira Inema Cover Jaranan (Official Music Video) gratis - Download Lagu Mp3 - Website LaguSpeed.Com, Download gratis musik di 320k mesin berkualitas