YouTube source

Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video)

| 05:21 32,608,259

Lirik:

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan
Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran
Piker keri
ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane
Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo podo mumete
Naning ono hasile ketimbang miker kowe
Piker keri
ketimbang loro ati
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri
Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan


Mendengarkan musik gratis Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video) - Download Lagu Terbaru Indonesia - Website LaguSpeed.Com, Download Lagu kecepatan tinggi Download Lagu Gratis download Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video) mp3 di LaguSpeed.Com Download Lagu Jihan Audy - Prei Kanan Kiri (Official Music Video) Mp3 kualitas bebas - Download Mp3 Gratis - di Website, Download music keinginan Anda bahagia mendengarkan musik