YouTube source

Nella Kharisma - Nandes Jeru [OFFICIAL]

| 04:37 51,763,640

Lirik:

Aduso kramas
Sedino peng pitu
Rabakal ilang
Kadong dadi tatu

Eleng tansah eleng
Selawase eleng
Tatune ati ora gampang gareng

Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu

Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh

Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku

Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku

Sok kapan marimu
Leren nyekso batinku
Raketang sedelo
Ajenono aku

Jangan lupa like and folow
Dan nyanyikan juga
Songbok lainnya

Mbok saponono sedino peng sewu
Rabakal resek kadong kebak awu

Iseh tansah iseh selawase iseh
Tatune ati ora gampang niseh

Tak kabulne panyuwunmu
Tak wenehne sepuraku
Pinongko abote rosoku

Tatune atiku nganti nandes jeru
Keslimur gedene tresnoku


Mendengarkan musik mp3 terbaru Nella Kharisma - Nandes Jeru [OFFICIAL] - Download Lagu Gratis - Website, Download MP3 untuk menyambut Anda Download lagu terbaru Nella Kharisma - Nandes Jeru [OFFICIAL] terbaik - Download Lagu Mp3 - Gudang lagu Indonesia terbaik gratis Dengarkan Musik Mp3 baru Nella Kharisma - Nandes Jeru [OFFICIAL] gratis dengan kecepatan tinggi - Download Lagu - di LaguSpeed.Com, Unduh Musik menyenangkan janji baru untuk melihat Anda lagi