YouTube source

Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric)

| 04:24 69,482,115

Lirik:

Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang
Nanging merga kahanan
Aku ora nggapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Muga gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Merga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Wes seprene suweneaku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Merga tresna aku bisa
Adoh paran njaga roso
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urep iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jogo tek ing patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku
Lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku


Mendengarkan musik online Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) - Download Lagu Gratis - di sini, Download Lagu Mp3 gratis di Website Download lagu Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) Mp3 - Gudang Lagu - Gudang lagu Indonesia Mp3 baru terbaik - LaguSpeed.Com mendengarkan musik mp3 Pendhoza - Demi Kowe (Official Audio Lyric) Terbaru - 4shared Mp3 - di LaguSpeed.Com, Download gratis musik mendengarkan musik-senang bersama LaguSpeed.Com