YouTube source

Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL]

| 04:23 57,215,099

Lirik:

Cobo rungoknoo..
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro..
Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu

Kapan kubertemu
Sak kedeping moto..wes marem atiku

Musik
Cobo rungoknoo..
Tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno
Aku isih ngenteni

Ombak segoro..
Kok sajak ngelengake
Nambahi kangenku soyo gedi
Nganti kepati pati

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi

Rino lan wengi
Moto iki angel di aremake
Mung lam lamat
Esem lan manismu

Kapan kubertemu
Sak kedeping moto..wes marem atiku

Andaikan sayangku sakiki
Iseh ono neng kene
Kita akan slalu memadu cinta

Bungahing atiku
Sedihing atiku..hanya dalam mimpi


Download musik Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL] Mp3 - Download Lagu Gratis - Gudang musik Indonesia Mp3 baru terbaik - LaguSpeed.Com Download musik mp3 Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL] kualitas tinggi - Download Lagu Gratis - di Website, download lagu gratis sangat cepat Download lagu MP3 Nella Kharisma - Sayang 2 [OFFICIAL] kecepatan tinggi - Download Lagu Free - di LaguSpeed.Com, Gudang lagu Indonexia terbaru