YouTube source

Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL]

| 04:31 64,576,292

Lirik:

Kok kebangeten men..
Sambat blas ra ono perhatian
Jelas ku butuh atimu
Kubutuh awakmu
Kok kebangeten men..

Loro ati iki.. ,tak mbarno
Karo takgo latihan
Sok nek wes oleh
Gantimu,wes ra kajok aku
Mergo wes tau...
Wes tau jeru...

Mbiyen aku sek betah,suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyata'annya pergi......

Kartonyono neng ngawi medot janjimu...
Ambruk cagak ku nuruti angen -angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani...

Budalo malah tak duduhi dalane...
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu seng marai ati
Tambah bebani

Mbiyen aku sek betah,suwe suwe wegah
Nuruti kekarepanmu sansoyo bubrah
Mbiyen wes tak wanti wanti
Ojo ngasi lali
Tapi kenyata'annya pergi......

Kartonyono neng ngawi medot janjimu...
Ambruk cagak ku nuruti angen -angenmu
Sak kabehane wes tak turuti
Tapi malah mblenjani...

Budalo malah tak duduhi dalane...
Metu kono belok kiri lurus wae
Rasah nyawang sepionmu seng marai ati
Tambah bebani


Dengarkan MP3 Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] kecepatan tinggi - Free Download Mp3 - Website LaguSpeed.Com, Download lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] gratis terbaru Mendengarkan musik gratis - Lagu Mp3 - Website, Download Lagu Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] kecepatan tinggi LaguSpeed.Com free download Nella Kharisma - Kartonyono Medot Janji [OFFICIAL] mp3