YouTube source

Doel Sumbang Nani

| 04:43 60,433,595

Lirik:

Nani ...
Nya di teras ieu pisan
Apa nani nulak cangkeng
Nyentak bari molototan
Ka asep nyebur si beke nu
Ngimpi ngahontal bulan

Nani ...
Nya di teras ieu oge
Ema nani ngajejeleh
Bari nunjuk kana irung
Majarkeun asep jeung nani
Ibarat langit jeung bumi

Dicarekan laklak dasar
Dijejeleh bebeakan
Rumasa asep dihina
Wajar mun malik teu suka
Asep manusa biasa boga hate boga rasa
Sanajan hirup sangsara
Harga diri mah utama

Jungkir balik beurang peuting
Mecut akal jeung pikiran
Ngudag dunya teu kapalang
Tinekanan asep jadi jutawan

Nani ...
Nya di teras ieu deui
Apa nani, ema nani, dadakan mani
Blak-blakan doa asep meunang nani
Aya ku pikasebeleun ..

Nani ...
Nya di teras ieu pisan
Apa nani nulak cangkeng
Nyentak bari molototan
Ka asep nyebur si beke nu
Ngimpi ngahontal bulan

Nani ...
Nya di teras ieu oge
Ema nani ngajejeleh
Bari nunjuk kana irung
Majarkeun asep jeung nani
Ibarat langit jeung bumi

Dicarekan laklak dasar
Dijejeleh bebeakan
Rumasa asep dihina
Wajar mun malik teu suka
Asep manusa biasa boga hate boga rasa
Sanajan hirup sangsara
Harga diri mah utama

Jungkir balik beurang peuting
Mecut akal jeung pikiran
Ngudag dunya teu kapalang
Tinekanan asep jadi jutawan

Nani ...
Nya di teras ieu deui
Apa nani, ema nani, dadakan mani
Blak-blakan doa asep meunang nani
Aya ku pikasebeleun ..


Download lagu terbaru Doel Sumbang Nani Mp3, download gudang lagu mp3 gratis - Gudang Lagu - Download Gudang lagu Indonesia Mp3 terbaik - LaguSpeed.Com Download lagu baru Doel Sumbang Nani kecepatan tinggi bebas - Gudang Musik - di sini, download music untuk mendengarkan dan men- Download musik gratis di LaguSpeed.Com Mendengarkan musik terbarunya Doel Sumbang Nani gratis - Download Lagu Mp3 - Website, Download gratis musik di 320k mesin berkualitas