YouTube source

Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) [OFFICIAL]

| 04:56 4,922,356

Lirik:

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen.. ning jero ati...

Lintang sing ono ning wengi
Gawe kangen ati..
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu...
Gawe bungahe atiku
Mung sliramu.. pepujaning atiku....

Ning awang katon netramu
Ing saben wengiku..
Keroso ing sumilire angin dalu...
Sliramu duh kangmas
Sing dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu...

Hallo...
Hay safira.. kamu lagi ngapain
Lagi mikirin seseorang nii
Seseorang siapa
Seseorang yang membuat bahagia..

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pingin ketemu
Amung biso nyawang fo~tomu...

Abote mendhem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati


Download lagu baru Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) [OFFICIAL] kecepatan tinggi bebas - Download Lagu Mp3 - di sini, download music untuk mendengarkan dan men-download musik gratis di Website Download musik Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) [OFFICIAL] gratis terbaik - Download Lagu Gratis, download lagu kecepatan tinggi berkat website LaguSpeed.Com Musik free download Eny Sagita - Lintang Ati (Titip Angin Kangen) [OFFICIAL] mp3