YouTube source

Eddy Zacky - Ribut Karo Mertua

| 05:41 28,881,928

Lirik:

(w): ardi..nyingkir sing umah kien
Kita wis bli sudi duwe mantu sira
Dasar mantu males,mantu bli bisa mekaya
Dipegat anak kita..
(l): mimi..salah apa dosa apa mi
(w): ala wis aja kake en alesan
Metu sing umah kita

Ora isin ora wirang
Ning sekabeh lingkungan
Wong salah ketara
Wong bener ketenger

Bokat dadi cerita
Ribut karo mertua
Tapi kita rumasa
Ora gawe masalah
Urusan rumah tangga
Sampe dikongkon pisah

Reff...

Bener omonge uwong
Mertua memang sombong
Lamon mantune sugih
Pasti dipuji-puji

Barang kita wong melarat
Mangan dadak ngegulat
Tapi kita wis pasrah
Karo kang maha kuasa
Satu antara dua sira milia
Apa milih wong tua apa ning kita

Bokat dadi cerita
Ribut karo mertua
Tapi kita rumasa
Ora gawe masalah
Urusan rumah tangga
Sampe dikongkon pisah

(l) ya allah,kurang sepira
Kula mbakti karo mertua
(w) eeh masih ning kene bae
Digawani barang-barang ira
Nyingkir ning dawuk ira

Bener omonge ewong
Mertua memang sombong
Lamon mantune sugih
Pasti dipuji-puji

Barang kita wong melarat
Mangan dadak ngegulat
Tapi kita wis pasrah
Karo kang maha kuasa
Satu antara dua sira milia
Apa milih wong tua apa ning kita

Ora isin ora wirang
Ning sekabeh lingkungan
Wong salah ketara
Wong bener ketenger

Bokat dadi cerita
Ribut karo mertua
Tapi kita rumasa
Ora gawe masalah
Urusan rumah tangga
Sampe dikongkon pisah


mendengarkan musik mp3 Eddy Zacky - Ribut Karo Mertua Terbaru - Download Lagu - di LaguSpeed.Com, Download gratis musik mendengarkan musik-senang bersama LaguSpeed.Com Download Lagu Gratis download gratis Eddy Zacky - Ribut Karo Mertua mp3 di LaguSpeed.Com Download lagu MP3 Eddy Zacky - Ribut Karo Mertua kecepatan tinggi - Download Lagu Gratis - di Website, Gudang lagu Indonexia terbaru